Obowiązek informacyjny RODO:

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej Rozporządzenie) informujemy, że:

Administratorem podanych przez Ciebie danych będzie Szkoła Podstawowa w Jeżowie Sudeckim ul. Długa 80, Jeżów Sudecki, 58-521 Jeżów Sudecki reprezentowaną przez: Dyrektor – Anna Kędzierska

1. W sprawie danych osobowych możesz kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

2. Twoje dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji czynności urzędowych tj.:

a) wypełniania obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze w związku z realizowaniem zadań przez Szkoła Podstawowa w Jeżowie Sudeckim na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c Rozporządzenia;

b) wykonywania zadania realizowanego w interesie publicznym lub w ramach sprawowania władzy publicznej powierzonej Administratorowi w związku z realizowaniem zadań przez Szkoła Podstawowa w Jeżowie Sudeckim na podstawie art. 6 ust. 1 lit. e Rozporządzenia;

3. W związku z przetwarzaniem danych w celu wskazanym powyżej, Twoje dane osobowe mogą być udostępniane innym odbiorcom lub kategoriom odbiorców. Odbiorcami danych mogą być:

a) podmioty upoważnione do odbioru Twoich danych osobowych na podstawie odpowiednich przepisów prawa;

b) podmioty, które przetwarzają Twoje dane osobowe w imieniu Administratora, na podstawie zawartej umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych (tzw. podmioty przetwarzające).

4. Twoje dane osobowe będą przetwarzana przez okres niezbędny do realizacji wskazanego w pkt 3 celu przetwarzania, w tym również obowiązku archiwizacyjnego wynikającego z przepisów prawa.

5. W związku z przetwarzaniem przez Twoich danych osobowych w każdej chwili masz prawo do:

a) dostępu do treści danych, na podstawie art. 15 Rozporządzenia;

b) sprostowania danych, na podstawie art. 16 Rozporządzenia;

c) usunięcia danych, na podstawie art. 17 Rozporządzenia;

d) ograniczenia przetwarzania danych, na podstawie art. 18 Rozporządzenia;

e) wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, na podstawie art. 21 Rozporządzenia.

6. W przypadku, w którym przetwarzanie Twoich danych odbywa się na podstawie zgody (tj. art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia), przysługuje Ci prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

7. Masz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznasz, że przetwarzanie danych osobowych jest niezgodne z przepisami Rozporządzenia.

8. Podanie przez Ciebie danych osobowych jest warunkiem prowadzenia sprawy w Szkoła Podstawowa
w Jeżowie Sudeckim.
Przy czym podanie danych jest:

a) obowiązkowe, jeżeli tak zostało to określone w przepisach prawa;

b) dobrowolne, jeżeli odbywa się na podstawie Twojej zgody lub ma na celu zawarcie umowy. Konsekwencją niepodania danych będzie brak możliwość realizacji czynności urzędowych lub niemożliwość zawarcia umowy.

9. Twoje dane nie są przez nas wykorzystywane do podejmowania decyzji opartych na zautomatyzowanym przetwarzaniu danych, a które mogłyby mieć wpływ na Twoją sytuację prawną lub wywoływać dla Ciebie inne podobne doniosłe skutki.

UWAGA!

Informujemy, że dysponujemy jeszcze wolnymi miejscami przedszkolnymi na rok szkolny 2018/2019 w grupie sześciolatków (5 miejsc).

Zainteresowanych (zamieszkałych na terenie gminy Jeżów Sudecki) zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty nowego Przedszkola.

Oferujemy: zajęcia z języka angielskiego, zajęcia rytmiczno – taneczne, zajęcia
z gimnastyki korekcyjnej (w każdej grupie dwa razy w tygodniu) oraz zajęcia logopedyczne, zajęcia z robotyki, zajęcia „ Szalony naukowiec” i zajęcia związane z pokazami fizyczno – chemicznymi. Wszystkie wyżej wymienione zajęcia w pierwszym roku funkcjonowania przedszkola – są bezpłatne.

Przedszkole będzie pracować w godzinach od 6.30 do 16.30.

Rodzice dzieci pokrywają jedynie koszty związane z wyżywieniem.

Przedszkole będzie mieścić się w pięknym nowoczesnym budynku przy ulicy Krętej 27a.

Zapraszamy!

 

LISTA DZIECI PRZYJĘTYCH
DO PRZEDSZKOLA W JEŻOWIE SUDECKIM
NA ROK SZKOLNY 2018/2019

 

GRUPA NAJMŁODSZA - TRZYLATKI

1. Kacprzycka Julia

2. Czopp Laura

3. Giza Michalina

4. Regner Rafał

5. Pawłowska Malwina

6. Bodnar Amelia

7. Janik Michał

8. Wrona Mikołaj

9. Tomiak Kornelia

10. Janicka Natasza

11. Mędrak Livia

12. Sołtys Jakub

13. Ziętkowska Zofia

14. Bielecka Blanka

15. Klec Tymoteusz

16. Patronik Franciszek

17. Bezak Pola

18. Nadratowska Nadia

19. Chruścińska Alicja

20. Karmelita Kaja

21. Sroka Emilia

22. Bartkowiak Maksymilian

23. Politaj Natalia

24. Dülz Robert

25. Grogulski Antoni

II GRUPA - CZTEROLATKI

1. Filipczuk Borys

2. Wysocki Fabian

3. Maciąg Mateusz

4. Borowiec Karolina

5. Kosiorek Damian

6. Tyczyński Michał

7. Lizoń Zofia

8. Tetłak Zuzanna

9. Karmelita Antoni

10. Kamińska Liwia

11. Wojtczak Marcel

12. Bereza Kornelia

13. Oreszczuk-Grabarczyk Piotr

14. Kaźmierowicz Antonina

15. Wójcik Piotr

16. Gotowała Emilia

17. Kozłowski Seweryn

18. Wyrzykowski Kamil

19. Kamińska Agata

20. Kopeć Tamara

21. Matusiak Gracjan

22. Kozłowska Milena

23. Dudziak Maja

24. Żelazowski Dawid

III GRUPA PIĘCIOLATKI

1. Gawron Wiktor

2. Sądej Bartosz

3. Heleniak Blanka

4. Kondras Antoni

5. Meggiolaro Serena

6. Bryk Mikołaj

7. Machulec Wojciech

8. Leśniowski Jakub

9. Gogojewicz Krystian

10. Jóźwiak Lena

11. Grogulski Jan

12. Jędruch Amelia

13. Dudek Adrian

14. Danio Franciszek

15. Łukaszewska Julia

16. Szymańska Aleksandra

17. Panek Małgorzata

18. Szuba Nathan

19. Lipnicki Wojciech

20. Patronik Tymon

21. Wieczorkiewicz Ewa

22. Wielebińska Helena

23. Gulka Poliana

24. Gogojewicz Amelia

25. Garcarek Kamil

IV GRUPA SZEŚCIOLATKI

1. Majowiec Weronika

2. Rzeczkowska Nikola

3. Matyjaszczuk Marcel

4. Ramadan Philipp

5. Prendota Marcel

6. Szeptycki Przemysław

7. Krzywda Nikola

8. Politaj Anna

9. Kulej Julia

10. Karmelita Martyna

11. Lewaszkiewicz Jakub

12. Nagornik Maja

13. Byczko Oliwier

14. Witowski Jakub

15. Góral Antoni

16. Romaniuk Maciej

17. Bezak Karol

18. Bielecki Nikodem

19. Kryl Aleksander

20. Kozik Liliana

21. Barczewska Julia